Bild
Nästa artikel
Vad tycker du om din bil? Var med och påverka!

Vad tycker du om din bil? Var med och påverka!

AutoIndex

Vi behöver dina åsikter om ditt bilägande för att kunna sätta press på bilbranschen. Dessutom kan du vinna priser värda 25.000 kronor.

Sveriges mest omfattande konsumentundersökning om bilar, AutoIndex, genomförs för 19:e året i rad. Den består av en rad frågor om bilägande, till exempel bilens kvalitet, komfort, köregenskaper, bränsleekonomi, samt nöjdhet med verkstäder och återförsäljare.

Med hjälp av dina åsikter som privat bilägare kan vi påverka branschen i rätt riktning för att det ska bli förbättringar. Som tack för hjälpen för att du är med i undersökningen deltar du i en utlottning av resepresentkort till ett värde av 25.000 kronor.   

Gå in på länken här nedanför, och besvara frågorna om ditt bilägande. Ta god tid på dig, räkna med att det tar 15-20 minuter att gå igenom hela materialet. Undersökningen genomförs i samarbete med Loyalty Group.

Resultatet och pristagarna kommer att presenteras av Vi Bilägare under 2020.

Länk till AutoIndex 2020.
 
Taggar: AutoIndex

Kommentarer

#1
2019-05-20 22:49

Felpost

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.