Bild
Nästa artikel
Förra året var det tredubbelt japanskt i toppen på Autoindex. Hur blir det 2016?
Förra året var det tredubbelt japanskt i toppen på Autoindex. Hur blir det 2016?

Tyck till om ditt bilägande – ta chansen att vinna resor

AutoIndex

Hur nöjd är du med bilen och hur sköter sig märkesverkstaden? Svara på frågor och var med i utlottning av priser värda 25 000 kronor!

Det är hög tid att börja fundera på vad bilägandet fört med sig de senaste tolv månaderna, stort som smått, positivt som negativt.

Var med i Sveriges största bilkonsumentundersökning och delta i utlottningen om resepriser, värda 25 000 kronor.

AutoIndex genomförs för 16:e gången i ordningen. Tack vare att ni bilägare svarar på frågor om ert privata bilägande kan vi sätta press på biltillverkare, återförsäljare och verkstäder. Det som varit mindre bra kan alltid göras bättre.

Merparten av uppgifterna får vi in via frågepaket direkt till slumpmässigt utvalda bilägare, men för att ytterligare komplettera materialet går vi också ut med frågorna på det här sättet. Var med du också, och hjälp oss att påverka.

Gå in på länken och besvara/betygsätt frågorna om ditt bilägande. Ta god tid på dig, räkna med att det tar 15-20 minuter att gå igenom hela materialet.
Resultatet av undersökningen och pristagarna kommer att presenteras i Vi Bilägare i maj månad 2016.

Var med och tyck till i årets AutoIndex – du behövs!

Diskutera: Har du varit med och svarat?
Taggar: AutoIndex

Kommentarer

#1
2016-03-01 11:46

En del frågor är konstiga, tom omöjliga att svara på.
Exempelvis,hur kan nuvarande ägare till en bil kunna svara på frågan ang varför man köpte den: "den HADE högt andrahandsvärde". Det kan man ju bara veta när man inte längre äger bilen!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.