Nästa artikel
Tyck till om din bil – vinn fina resor
AutoIndex

Tyck till om din bil – vinn fina resor

Publicerad 11 januari 2012 (uppdaterad 17 januari 2012)
Det har åter igen blivit dags för Skandinaviens största konsumentundersökning. Tyck till om din bil och få chansen att vinna ett av flera resepresentkort till ett totalt värde av 25 000 kronor.

AutoIndex är Skandinaviens största bilkonsumentundersökning. Var med du också och ge din syn på bilägandet i stort och smått. Alla som svarar på frågorna deltar också i utlottningen om resepresentkort till ett totalt värde av 25 000 kronor.

Om du har en privat bil som är 1-7 år gammal är du välkommen att klicka in dig på nedanstående länk för att besvara frågorna. Frågepaketet är ganska omfattande och normalt kan det ta cirka 20 minuter att fullfölja. Naturligtvis behandlas dina svar helt konfidentiellt.

Vi Bilägare och Loyalty Group som står bakom undersökningen kommer ett presentera de första resultaten av årets AutoIndex i maj. Då presenterar vi också vilka deltagare som har vunnit priserna.

Hoppas du vill vara med, vi sätter stort värde på dina synpunkter. Observera att det bara går att tycka till om en bil, den egna privata.

Klicka här för att delta i AutoIndex och få chansen att vinna något av de fina priserna.

Länkar

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.