Bild
Nästa artikel
Tyck till om din bil – vinn fina priser

Tyck till om din bil – vinn fina priser

AutoIndex 2018

Vi Bilägares konsumentundersökning genomförs för 18.e gången i ordningen. Redan nu har tiotusentals slumpmässigt utvalda bilägare fått frågepaketet. Här vill vi också ge chansen till alla våra läsare att vara med och påverka.

Vad har ert bilägande fört med sig de senaste tolv månaderna? Tyck till om bilen i stort, din verkstad, din återförsäljare och om allmänna bilfrågor. Genom att delta i Sveriges största bilkonsumentundersökning  är du också med i utlottningen av resepresentkort, värda 25.000 kronor.

AutoIndex väcker stor uppmärksamhet inom bilbranschen eftersom det är en helt oberoende undersökning. Tack vare att ni bilägare svarar på frågor om ert privata bilägande kan vi sätta press på biltillverkare, återförsäljare och verkstäder. Det som varit mindre bra kan alltid göras bättre.

Merparten av uppgifterna får vi in via frågepaket direkt till slumpmässigt utvalda bilägare, men för att ytterligare komplettera materialet går vi också ut med frågorna på det här sättet. Var med du också, och hjälp till att påverka.

Gå in på länken här nedan, och besvara/betygsätt frågorna om ditt bilägande. Ta god tid på dig, räkna med att det tar 15-20 minuter att gå igenom hela materialet.
Resultatet av undersökningen och pristagarna kommer att presenteras i Vi Bilägare under våren 2018.
 
Var med och tyck till i årets AutoIndex – du behövs!

Länk till AutoIndex undersökning 2018
 
Taggar: AutoIndex

Kommentarer

#1
2018-02-01 23:32

Hallå. Jag ville gärna dela inbjudan till Autoindex, men jag har inte Facebook........... Förut kunde man väl knappa in en kompis mejladress...
Och sen om man läser ViB. Lägg till alternativet : Läser ViB på webben.

#2
2018-02-09 11:09

Tack för dina synpunkter Stefan! Det du kan göra för att dela undersökningen med andra är att mejla den här länken: https://survey.euro.confirmit.com/wix/7/p1862210097.aspx?kilde=6&lan...

#3
2018-02-12 16:20

Jag har fyllt i undersökningen, men saknar ett a,ternativ, nämligen "ej relevant". Många frågor kring bilägandet de senaste 12 månaderna....men jag, och säkert många med mig, har inte haft nuvarande bil så länge, och då heller inte (förhoppningsvis) besökt någon verkstad. Undersökningen blir ju inte rättvisande då man /jag bara väljer ett alternativ utan att ha någon bakgrund. Eller är det så att jag fattat fel???

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.