Bild
Nästa artikel
Tyck till om bilägandet – vinn resor

Tyck till om bilägandet – vinn resor

AutoIndex

Tyck till om din bil och påverka framtiden för ditt märke, din verkstad och din återförsäljare. Samtidigt tävlar du om fina priser.

Dina åsikter är viktiga. Därför sätter Vi Bilägare stort värde på om du vill delta i AutoIndex, Sveriges största bilkonsumentundersökning. Bland dem som medverkar lottar vi också ut resepresentkort till ett sammanlagt värde av 25 000 kronor.

Undersökningen genomförs för 13:e gången i ordningen. Av erfarenhet vet vi att bilbranschen följer resultaten med stort intresse. Bilägarnas bedömningar blir därför oerhört betydelsefulla – och på sikt bör det gynna oss konsumenter.

Resultaten kommer att publiceras i Vi Bilägare i vår. Frågorna handlar mestadels om upplevd kvalitet på bil samt servicenivå på återförsäljare och verkstäder. Normalt tar det mellan 10 och 15 minuter att gå igenom alla frågor.

Vi söker bilägare som har bilar i årsmodellintervallet 2006-2013.

Klicka här för att tycka till om ditt bilägande.  

Taggar: AutoIndex

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.