Bild
Nästa artikel
Bengt Danielssson svarade på bilfrågor i AutoIndex och vann ett av de utlottade resepresentkorten.
Bengt Danielssson svarade på bilfrågor i AutoIndex och vann ett av de utlottade resepresentkorten.

"Har alltid varit intresserad av bilägandet i stort"

AutoIndex

Bengt knep förstaplatsen och 10 000 kronor i resepresentkort. Här är listan på samtliga pristagare i Autoindex.

Bengt Danielsson från Vallentuna är årets förstapristagare bland dem som deltagit i Vi Bilägares konsumentundersökning  AutoIndex. Bengt har ett förflutet som bilhandlare och därför kände han väl igen sig i frågorna om bedömningen av återförsäljarna.
 
Som belöning och ”tack för hjälpen” för engagemanget med AutoIndex lockar Vi Bilägare med fina priser, resepresentkort värda 25 000 kronor. Och bland dem som hjälpt till med att svara på frågorna i de olika enkäterna drogs Bengt Danielsson namn först av alla.
 
– Jätteroligt. Jag har alltid varit intresserad av bilar och bilägandet i stort och därför tycker jag att frågorna  var intressanta och och mycket bra uppställda.
 
Bengt Danielssons senaste förvärv är en Opel Corsa 1,0 T – god för 115 ”hästar” –  som han köpte så pass nyligen som i höstas hos en bilhandlare i Köping. Det är också den bilen, och erfarenheterna från Opel-handlarna och verkstäderna som hans bedömningar i svarsformuläret handlar om.
 
Bengt Danielsson har under senare år
kört GM-bilar, Saab 9-3, Opel Astra och senast förra generationen av Opel Corsa. När han jobbade som bilförsäljare för 20 år sedan handlade det om Peugeot, men också om försäljning av av amerikanska importbilar från just GM.
Pristagare AutoIndex 2016

1:a pris:
Resepresentkort, 10 000 kronor,
Bengt Danielsson, Vallentuna.

2:a –4:e pris:
Resepresentkort, 5 000 kronor,
Gunilla Vestman, Iggesund.
Martin Wanhatao, Kiruna.
Lennart Nilsson, Kungsbacka.

Taggar: AutoIndex

Kommentarer

#1
2016-05-17 13:23

Ovanligt med någon som är intresserad av sitt bilägande.

#2
2016-05-17 13:30

Grattis Bengt och lycka till med Corsan!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.