Gästbok

Gästbok

Kommentarer

#1
2015-12-24 21:52

HT19, visst kanske den är ful. Men du sitter inne i bilen och kör, så vad gör det då om den är ful? Tänk dig om alla vore mer miljömedvetna och satsade på att välja bilar som Prius. Luften andas vi alla och ingen kommer göra något förrän de själva får hälsoproblem. Måste vi köra ända in i väggen innan vi ändrar beteende? Måste klimatet haverera totalt innan alla vaknar upp?

#2
2016-01-18 21:37

Det är ju det jag säger! Men varför köpa en ful när det finns snygga på marknaden! Jag tycker prius är ful utanpå och ful inuti. Dessutom är stolarna kassa för mig! Varför vurmar du så för Toyota? Vad är dit motiv? Har du aktier i Toyota? Kanske jobbar som säljare med ett mål att rädda jorden med Prius.

Se bara på GTE serien från Volkswagen. Det är en praktiskt stor rymlig bil. Du kan till o med få den med dragkrok! Den är snygg oxå! Man behöver inte se ut som en prius mupp.
Hade inte min arbetsgivare haft 7.5 basbelopp som tak hade jag lätt slagit till.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.