Profil

Hemsida: 
Stad: 
Medlem sedan: 2007-06-15
Senast inloggad: 2015-04-18

Har alltid varit intresserad av bilar och motorsport. Har tidigare tävlat i Motocross, Enduro samt även Trial. Jag reser gärna så ofta som möjligt. För att kunna röra mig fritt och utforska nya länder har jag för vana att hyra bilar, vilket ger mig möjligheten att testa nya modeller. Jag har ägt följande bilar: Peugeot 504 (+20 000 mil problemfritt, har oerhört goda minne av den bilen)
Renault 21 som jag köpte av min far, bilen hade redan kört 13 000 mil, jag behöll bilen cirka 2 år och körde ytterligare 5000 mil innan jag sålde bilen (helt problemfritt)
Peugeot 406 coupe (3L V6). Sannolikt bästa bilen jag har haft (i förhållande med sin tid). Jag ägde bilen +10 år, körde +20 000 mil, var super nöjd, fick enbart problem med bromskivorna som jag fick bytta två gånger)
Peugeot 206 GTI (var väldigt nöjd men hade bilen enbart ett år)
MB 190E (ägde bilen cirka 7 år, helt problemfritt)
MB300CE & en MB300CE-24V (fick stora problem med båda bilarna, vilket kostade mig skjortan (1 x växellåda & 1 x bakaxel …mm)
Citroen DS3 (vi ägde bilen 2 år, har kört 6200 mil, helt problemfritt, 100% nöjd, rekommenderas varmt)
Min sambo har nu köpt en DS4
Idag kör jag Audi A5 TDI Quattro. Bilen är väldigt skönt att köra, bra bottendrag, 4 sittplatser, mycket bra utrymme för en coupe, en riktig snygg bil och förhållandeviss låg förbrukning; men helt nöjd är jag inte då jag har haft en hel del problem: 2 strålkastare fick byttas då enbart en led lampa pajade, jag har haft problem med partikel filter ett flertal gånger (ett välkänt problem tydligen), problem med insprutnings spjäll, och nyligen även problem med kullager (ett annat välkänt problem tydligen, främst på A5 och A6, men Audi har valt att inte återkalla sina bilar. Det kommer fukt in då konstryktion är inte tillräckligt tätt). Detta är ett problem som jag aldrig har haft någonsin med övriga bilar. Peugeot 406 sov ute under +10 årstid, det fanns inte heller någon rost när jag sålde bilen).
Jag har nyligen provkört en Audi A7 TDI, MB 350 CLS CDI, Jaguar XF Diesel S. Skulle jag slå till kommer jag att välja XF utan tveckan, bilen blev en stor överraskning på alla sätt och viss. Växellådan är grymt bra, komforten är helt otroligt, detta trots att bilen som jag provkörde hade 20” fälgar. Det är det som jag kallar för kvalitet. A7 blev en besvikelse när det gäller komfort.
Andra bilar som jag gillar stark är: Nissan GTR, Renault Megane RS, Renault Clio RS, Porsche Boxter, Porsche Cayman, Porsche Panamera, BMW X6 (vågat design, urstark diesel motorrer). Jag är nyfiken på det nya BMW 4 serien.


Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.