Nästa artikel
Vägmaten ännu sämre
Vi Bilägare testar vägkrogar

Vägmaten ännu sämre

Publicerad 1 november 2007 (uppdaterad 23 september 2010)
Nästan var tredje vägkrog mellan Stockholm och Jönköping blev underkänd när Vi Bilägare testade hela sträckan. Undersökningen berättar om smaklös husmanskost, dålig potatis och blaskigt kaffe. Bara en av 13 vägkrogar får toppbetyget "mycket bra".
När vi nu har med den nya måste vi såklart inkludera originalet. Åka och bada-bilen nummer ett, oavsett land och strand.

Relaterade dokument

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2007-11-02 13:54
mugge (ej verifierad)

Skärpning Vi Bilägare - prisvärt måste innefatta betydlig mer än 70-80 kr.
Som tur är finns det betydligt bättra matställen längs våra vägar för den med lite insikt. De går visserligen under en annan benämning än vägkrog, men har ungefär samma täckning, serverar oftast MYCKET bra mat och tar ungefär 70-80 kr.

#2 • Uppdaterat: 2007-11-12 14:49
Jonas (ej verifierad)

Var äter du Mugge? Maten på Svenska krogar är bottenlöst dålig. Ute på landsbyggden/efter vägarna är den så dålig att det är bättre att låta bli. Sedan rixkupongerna blev beskattade i slutet av 80 talet så har klassen på maten sjunkit månad för månad och är nu närmast hälsovådlig. Jag tar numera med mat hemmifrån och lever mest på frukt och bröd i veckorna - men det hade varit gott med lite lagad mat då och då.

#3 • Uppdaterat: 2007-11-18 18:22
Karl Johan Hellman (ej verifierad)

När jag pendlade mellan Helsingfors och Köpenhamn hade jag som princip att aldrig sätta foten på svensk mark på grund av den dåliga maten!
KJ

#4 • Uppdaterat: 2007-11-30 16:36
Thomas L (ej verifierad)

Svenska vägkrogsägare borde ta en studieresa till Tyskland och besöka vägkrogarna längs autobahn. Här är maten i toppklass, bra service, och kliniskt rena toaletter.
Det kan ju inte bli dyrare att laga god mat och hålla rent och snyggt, handlar väl bara om att kvalitétssäkra det man håller på med?
Riktigt skärpning krävs!

#5 • Uppdaterat: 2007-12-09 16:57
Magnus Lindberg (ej verifierad)

En gammal sanning: Titta efter skyltar med Golfklubbar. Sväng av, kosta på dig några extra kilometrar - i princip alla svenska golfanläggningar serverar vällagad lunchmat.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.