Nästa artikel
GM-chefen avgår
Nyheter

GM-chefen avgår

Publicerad 1 december 2009 (uppdaterad 21 september 2010)
Efter tisdagens styrelsemöte blev det klart att Fritz Henderson lämnar sin post som chef för GM.
Mannen bakom Green Monster är Art Eugene Arfons. Motorn (General Electric J-79) i bilen som noterades för tre fartrekord mellan 1964 och 1965 hämtades från en F-104 Starfighter, ett flygplan som bland annat användes av NASA fram till 1994. Ryktet säger att Art provkörde motorn bunden vid ett träd i trädgården hemma I Akron, Ohio. Arts karriär inleddes med dragracing men gick sedan helt in på fartrekordsatsningar. Bäst noterades Art för en snittfart på 927 km/t under den flygande engelska milen. En av hans värsta konkurrenter vid tillfället var hans bror, då bakom ratten i Wingfoot Express.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2009-12-05 04:02
Carl Henrik (ej verifierad)

Ja oduglingen kan väl dra sig tillbaka nu med några hundra miljoner dollar i byxfickan på vanligt amerikanskt dollar maner.
Han förstod sig aldrig på europa.
Han förstod sig aldrig på opel.
Han förstod sig aldrig på saab.
Amerikanska storkäftade skräpbilar som ramlar ihop på 10 månader var lite enklare att sälja med falsk reklam. Bara att byta lite fräcka emblem fram o tillbaka o kroma upp listerna och fronten med lite utsmyckningar på den amerikanska skiten. Kvalitet nogrannhet säkerhet väghållning hållbarhet ekonomi är inget att bry sig om i USA BARA ATT SÄLJA DEN FALSKA AMERIKANKA SKITEN O DRA PÅ KINDERNA OCH SMAJLA UPP DET AMERIKANKA FALSKA FÖRSÄLJARFLINET O GÅ VIDARE!!!

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.