Vi Bilägares forum

Vilka har hängt här länge ??

Vilka har hängt här länge ??

Roade mig med att kolla gamla trådar, dvs sista sidan på forumet.
Av kända ansikten kan man hitta mig själv, Saab Nisse och crylen.
Det fanns ett tidigare forum, men det tror jag försvann när det nya kom 2007.
Vi har ju haft en del flitiga medlemar här som försvunnit, en del som tröttnat, blivit utmobbde eller avstängda.
Gav upp själv nått år när det var som värst, men kom tillbaka.
Vad har ni för kul minnen på detta forum ??

Uppdaterat: 2019-10-29 21:05

Kommentarer

Uno, helt klart det jobbigaste trollet!
Det var mycket jobb med att bli av med alla hans nick.
Sedan hade vi ju leifer/Vidstige och Jes som hade riktiga fighter, jag träffade dem IRL på Saabmuseet i Trollhättan och då var även Peter i Sydney där på ett Sverigebesök.
Då var alla vänner och leifer fick en tur i Jes imponerande Phaeton.
Men sedan blev det ju andra toner!

Uppdaterat: 2019-10-29 21:16
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Har hängt med till och från sedan 2011
Jag hade några riktigt djupa diskussioner ibland med Vidde och det blev inte alltid bra.
Sedan har det alltid varit lite kul och lite trist att det så ofta spårar ut från trådskaparens fråga.

Uppdaterat: 2019-10-29 21:31
*Robban

Jag har också varit med sedan 2011 då jag började med en post om en bråkande Ibiza.
Blev inledningsvis anklagad för att vara just Uno eller ett troll som bara rör om i VW hatgrytan (vad jag minns) men hängde kvar.

Är med från och till då det finns mkt klokt folk med väldigt bra input men lämnar även forumet emellanåt när tangentbordskrigarna blivit förfriskade och helt tappat omdömet. Som tur är så händer det inte så ofta längre.

Uppdaterat: 2019-10-30 07:19
– Har du sett den nya filmen om lastbilar? – Nä, men jag har sett trailern.

Som Rikard skriver ( Det fanns ett tidigare forum, men det tror jag försvann när det nya kom 2007 ) har också för mig att vi fick fixa nya inloggningar då. Läser mest och de mesta som skrivs här och de händer att jag försöker tillföra tråden något. men vissa ämnen intresserar mig inte alls men så är de väl för dom flesta. Många har kommit och gått, vissa saknar jag en del inte alls. De har ju varit många trådar som varit matnyttiga en del helt urspårade men så blir de förmodligen när man är övertygad om va som är rätt eller fel. Men i de stora hela så är de lättsam läsning,

Uppdaterat: 2019-10-30 11:41

Har skrivit här sedan 2012. Mitt första inlägg var en hyllning till min dåvarande Skoda Superb, som jag också gjorde misstaget att döpa mitt användarnamn efter. Trodde tydligen att jag skulle äga en Skoda för all framtid. Har lyckats hålla mig från alltför hetsiga diskussioner. Känns inte värt det att lägga ned en massa energi att bli upprörd för något som skrivs på ett bilforum. Har lärt mig att vissa skribenter på detta forum är det helt enkelt inte värt att diskutera med och undviker helt att kommentera deras inlägg.

Uppdaterat: 2019-11-07 15:39

Det där du skriver om är lite intressant Shogun, hur kommer det sig att vissa människor inte är sig själva även på nätet? Och kan man försvara någons nätbeteende med att de är ju snälla och trevliga "på riktigt"?
Jag har otroligt svårt att respektera folk som i dolt forum kastar ur sig massa saker de sen inte vågar/vill stå för "i verkligheten". Jag är den jag är både utanför som på nätet, med både brister och fel, men förhoppningsvis även med en hel del positivt att tillföra.
Men jag skulle aldrig skriva en åsikt jag inte även skulle ha eller stå för om nån pratar med mig om samma sak öga mot öga.

Uppdaterat: 2019-11-21 13:25

Shogun, jag saknar också Jes, han hade många intressanta synpunkter, men också en förmåga att reta upp några som inte var införstådda med den ibland lite tuffa jargong som är vanlig i hans yrke.
Jag skulle gärna vilja veta hur det gått med hans Phaeton, som ju även du hade åsikter om.
Jag tyckte det var en imponerande bil!

Uppdaterat: 2019-11-21 17:27
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Jag har varit med många år. Är inne på mitt tredje nick, varav detta och det första är samma. Fick ett "_1" tillagt när forumet blev omgjort. Sen lyckades någon roffa åt sig mitt originalnick, men efter några mail till redaktionen fick jag tillbaka det.

Uppdaterat: 2019-11-22 21:37
It's a very good idea to leave a sinking ship

Har nog varit med här sedan 2006 under några olika nick, p.g.a att jag har svårt för att hålla käften när jag tycker att något är helt fel.
Har haft mina duster med leifer,spirou, vidstige och givetvis trollet uno ifrån Motala.
Tycker nog att forumet blivit bättre och bättre med tiden och att Al ger mera information i det han kan än vad vissa förstår.
Jes var än "sköning" som sa vad han tänkte, men kanske in var direkt diplomatisk, men jag gillade honom och saknar honom.
Sedan har vi de som styrt opp detta forum, som sabnisse och Deeds. All heder till dom.
Nya och äldre inslag är Henrik M, EnannanRobban,Skodaägare,ReverendBenny, Rikard,crylen,Guran m.m m.m som hela tiden tillför detta forum mera kunskap.
Sedan har vi "pain in the ass" Shogun som i sin märkesfanatism rör om och som jag älskar att hata, för att han bara ser Toyota framför sina ögon, på gott och ont.

Uppdaterat: 2019-11-23 17:19
Det är inte lätt att vara enögd, för då har man dubbelt så svårt att se sanningen!

Har, till och från hängt här i för många år. Håkan Bäcklund var en god moderator såsom Gösta L var en lagom lustig sabotör.
Även jag har, av olika skäl haft olika nick men mitt intresse av att deltaga har också minskat i takt med amatörutvecklingen på sidan.

Uppdaterat: 2020-01-09 21:46