Vi Bilägares forum

Smidig funktion i forumet

Smidig funktion i forumet

Eftersom ett par av er medlemmar har uttryckt att det är för många kategorier vill jag passa på att tipsa om en funktion i forumet som ni kanske inte allihop känner till. Om ni surfar in på http://www.vibilagare.se/forum/new för att se alla nya och uppdaterade ämnen oavsett kategori. Du kommer till http://www.vibilagare.se/forum genom att helt enkelt klicka på forum i menyn två gånger, eller på Forum i menyn och sedan på forum i vänsterkant av dropdown-menyn. Det här är ju olika beroende på om du surfar på mobil, platta eller vanlig dator men jag tror att ni fattar.

Om ni är inloggade finns det nu ett val som heter "NYTT OCH UPPDATERAT" vilket visar precis det; vad som är nytt och uppdaterat sedan ditt förra besök.

I en tråd som har exemplevis 62 inlägg står det under "Visa 1 nytt" och det indikerar alltså att det är ett nytt inlägg sedan du sist kollade forumet. Om du nu klickar på där det står "Visa 1 nytt" kommer du också till rätt ställe i tråden direkt.

För er som surfar mycket i forumet är den här funktionen extra bra. Som nytillkommen besökare tror jag dock att några fler kategorier än tidigare underlättar. Nya besökare får svårt att hitta relevant information om allt är i en enda kategori. Nu är ju inte antalet kategorier skrivna i sten, så det kan vi absolut komma att förändra. Det sista mest som en parantes kring förändringen.

Uppdaterat: 2015-09-18 13:35
// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

Kommentarer

Bild borttagen.

Uppdaterat: 2015-09-18 13:35
// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

Bra att du, Magnus, lyfter denna funktion. Har använt den hela tiden här på forumet.
Efter omstruktureringen i forumet står dock nu "alla" trådar i forumet som olästa . Finns det ingen funktion för att markera alla som lästa?

Uppdaterat: 2015-09-18 18:01
Power to the people
Gäsp skrev:

Jo Grosser ... "verktyg"

Bild borttagen.

Tack förresten!

Uppdaterat: 2015-09-18 20:25
Power to the people

Leifer - det har jag efterlyst under säkert 2 års tid men inget händer...

Uppdaterat: 2015-09-20 19:56

Det vore en bra funktion! Då skulle man inte behöva läsa så mycket redaktionell text utan kan gå direkt på det viktiga.

Uppdaterat: 2015-09-21 00:33

Problemet är ju inte att läsa den redaktionella texten men för mig räcker det att läsa den en gång. Det är ju när kommentarerna börjar droppa in som man helst vill veta vilka artiklar som har nya kommentarer som man inte redan läst tidigare och där skulle jag personligen uppskatta "senast kommenterade".

Uppdaterat: 2015-09-21 10:32