Vi Bilägares forum

Blockera i forum?

Blockera i forum?

Snabb fråga. Vi ser över hela sajten och en sak som vi altid jobbar med är att få sajten att svara snabbare. Som inloggad user blir det dock en väldig massa requests vid varje sidladdning och ju färre requests, desto snabbare svarstid, kan man säga för att förenkla.

En funktion som är bra är så klart möjligheten att blokkere users (även vuxna människor kan bete sig som femåringar i en sandlåda) och den ska självklart fortsatt finnas kvar i gästbok och för eget material (bilder, etc) - inget konstigt med det.

Men vill du också kunna dölja allt en viss user skriver i forumet? Vi har kört det tidigare, som några av er säkert har använt också, men det är väldigt prestandakrävande och frågan är om man inte vill ha en ännu snabbare sajt istället. Jag slänger upp frågan här, vill gärna höra era åsikter.

Uppdaterat: 2013-07-09 12:16
// Webbchef och affärsutvecklare på OK-Förlaget //

Kommentarer

Håller med Jes_.

Uppdaterat: 2013-07-09 18:11
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and beat you with experience.

Ja,sidan måste bli snabbare, bort med det som är prestandakrävande.

Uppdaterat: 2013-07-09 19:09
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Håller med föregående - är det prestandasänkande så ta bort funktionen. Inget som jag själv använt heller så inget som kommer att saknas av mig...:)
Får tillägga att jag ännu inte sett nån solklar förbättring när det gäller den "timestamp" man ser på senaste inläggen på varje artikel på förstasidan. Man kan m a o inte lita på att det som verkar vara det senaste inlägget också är det... Ni kanske skulle ha en liten "ruta" på förstasidan med artiklarna med senaste inläggen så skulle det vara enklare att följa debatten för de mest aktiva artiklarna.

Uppdaterat: 2013-07-10 17:33

Uno skall icke blockeras!

Uppdaterat: 2013-07-10 20:38

Ja, mcregors förslag är bra. Gör en ruta på samma sätt som den som redan finns för inläggen i forumet!

Uppdaterat: 2013-07-10 20:43
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and beat you with experience.