Vi Bilägares forum

Uppsalastudenter undersöker ekonomisk attityd till olika bilegenskaper

Uppsalastudenter undersöker ekonomisk attityd till olika bilegenskaper

Hej,

Vi är tre studenter från Uppsala Universitet som skriver en kandidatuppsats som syftar till att undersöka svenska människor ekonomiska attityd till olika bilegenskaper. Vi vill alltså undersöka hur mycket mer eller mindre svenskar är villiga att betala för sin bil beroende på hur mycket en viss egenskap är representerad. Egenskaperna som undersöks är utvalda efter fokusgruppsintervjuer.

För att få ett underlag att analysera vill vi få så många som möjligt att besvara en enkät. Den tar ca 7 minuter att besvara och efter att den besvarats så presenteras en mailadress till vilken ni kan skriva om ni vill få den färdiga rapporten skickad till er. Den färdiga rapporten beräknas vara klar i slutet av maj.

Tack för er tid. Tryck på länken nedan för att komma till enkäten.

http://goo.gl/forms/B9CrvI7Gs2

Uppdaterat: 2015-04-09 11:30

Kommentarer

Lycka till.

Uppdaterat: 2015-04-09 15:12
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Fixat. Lycka till.

Uppdaterat: 2015-04-12 12:41
Lossa skruvarna och skaka! hur svårt kan det vara?

Tack för alla som tagit sig tiden att svara! Vi behöver ett tjugotal till respondenter och som det ser ut nu så är könsfördelningen på respondenterna 40% kvinnor och 60% män. Vi strävar efter en så jämn könsfördelnings som möjligt så därför blir vi extra glada om du som kvinna vill svara på enkäten.

Åter igen, tack till alla som hittills deltagit.

Uppdaterat: 2015-04-22 09:33