Vi Bilägares forum

Jämföra bilföretag (besiktning, service etc)

Jämföra bilföretag (besiktning, service etc)

Hej!

Jag fick nyligen en idé om att skapa en oberoende hemsida för att jämföra besiktnings och bilservice företag efter att jag ej kunnat hitta någon bra sida som jämför de olika företagen. Compricer finns ju för privatekonomi, kurser.se finns utbildning, men jag har inte hittat något för bilservice och besiktning. Denna hemsida kommer vara helt gratis för användare och det kommer finnas tillgängligt både för datoranvändare och mobilanvändare. Jag skulle verkligen uppskatta om någon av er skulle kunna ge input och feedback gällande vad ni skulle tycka kan behövas (eller även om det är något litet extra som skulle vara pricken över i:et) för att det skulle vara intressant för er att möjligen kunna använda en sådan gratistjänst. Jag har redan en plan om att erbjuda rabatter för besiktning och bilservice, men jag tror det är mycket annat som skulle kunna göras för att det ska vara användarvänligt och intressant ;) Alla idéer och tankar tas glädeligen emot, och om det är någon idé som går att användas så kan det möjligen bli någon bonus till den personen.

Mvh Mamöiten

Uppdaterat: 2015-09-16 15:15

Kommentarer

Ja då kan du ta med Opus i Borlänge som ett otrevligt besiktningsorgan. Jag slutade besikta där av en anledning då de fortfarande var bilprovningen och nu gjorde jag tyvärr ett återbesök där och kan konstatera att det fortfarande inte är ett trevligt ställe att besöka. Jag tror de lär personalen att vara otrevlig där.
Det var nog troligtvis mitt sista besök där.

Annars kan du sätta upp olika kategorier där man får fylla i betyg som kunnighet, bemötande, kvalitet på utfört arbete och lite sådant. Men ta inte för många kategorier för då orkar inte folk fylla i nåt.

Uppdaterat: 2015-02-14 09:54
It's a very good idea to leave a sinking ship

Då har jag å andra sidan bara haft positiva erfarenheter av gamla Bilprovningen på Tunbytorp i Västerås - i alla fall de senaste typ 20 åren. På 70-talet råkade jag ut för ett riktigt stolpskott till bilprovare där men numera är de jag stiftat bekantskap med väldigt trevliga och hjälpsamma. Senaste gången var en av sönerna där och besiktade sin bil och bilprovaren tog sig verkligen tid och förklarade och visade både det ena och det andra som man som nybliven bilägare bör kolla och tänka på så många plus till den killen.

Uppdaterat: 2015-02-14 10:29