Vi Bilägares forum

Hybridstafetten

Hybridstafetten

Hej

Som en del har märkt så blev jag en av de utvalda i Toyotas tävling hybridstafetten, min tanke var att dela humor med intryck utan att gå för djupt in i detaljer, det finns en hel del klipp och inlägg som delats och man kan även kika på övriga deltagares intryck

Kolla gärna in sidan (länk) och hoppas ni uppskattar mina tokerier :)

/ Simon

http://hybridstafetten.toyota.se/foerarna/anders-simon-simonsson

Uppdaterat: 2014-09-09 13:11

Kommentarer

leifer - hur skall man kunna uttala sig om driftsäkerheten om man kört bilen bara en kortare tid ? Du nämnde i meningen före att klippet var "reklammässigt" men att uttala sig om driftsäkerheten utan att ha omfattande egna erfarenheter är väl om något "reklammässigt" i så fall. Därmed inte sagt att bilen inte är driftsäker men gäller det egna erfarenheter (som rimligen är fallet denna gång) så måste ju dessa vara rätt omfattande innan man kan uttala sådant.

Uppdaterat: 2014-09-19 06:30

Jo - du sa det ja men att "avkräva" någon annan det uttalandet efter att han kört bilen en kortare tid kan man rimligen inte göra - i alla fall inte om det skall grundas på egna erfarenheter. Och det var just detta jag tyckte var lite motsägelsefullt från din sida när du samtidigt tyckte att klippet kändes lite väl "reklammässig". Det var alltså ingen kritik i sig mot drivlinan - för den har jag ingen egen erfarenhet av så i det fallet kan jag inget säga men det är säkert sant i sig.

Uppdaterat: 2014-09-19 11:47