Vi Bilägares forum

Familjebilsbloggen!

Familjebilsbloggen!

Hej!

Skulle vilja slå ett slag för familjebilsbloggen som genomför många intressanta tester med normala bilar och hur de fungerar för en familj i vardagen. Läsvärt tycker jag.

http://familjebilsbloggen.se/category/familjebilstestad/

Uppdaterat: 2013-09-15 18:11

Kommentarer

Med all respekt men intressanta tester? Med väldigt mycket god vilja i sådana fall. Hänvisandet till Facit.com som mer är en marknadsföringsplats (om än förklädd i termer av konsumentinfo) gör ju inte heller att trovärdigheten stiger. I ett "test" av Mazda6 hänvisas till ett annat test som är publicerat på Facit.com...

Uppdaterat: 2013-09-15 18:59

Alla bilar som jag familjebilstestar gör jag ett riktigt test av och har du bra ideér kring hur jag ska göra mina familjebilstester mer intressanta får du gärna höra av dig. Med tanke på att det står alla fritt att kommentera mina inlägg och tester på familjebilsbloggen så kan vem som helst fråga om det är något av intresse som jag inte täckt i artikeln/testet.

Utfallet av mina tester är desamma oavsett var de sedan publiceras, så oroa dig inte, jag är inte köpt ;-) - på sista tiden har jag publicerat mina familjebilstester på FACIT, de har mindre reklam på testsidorna än jag har på familjebilsbloggen så det borde inte göra dig missnöjd om du ogillar marknadsföring. Uppenbarligen har du inte klickat dig vidare och läst testet av Mazda6 - självklart kommer jag att puffa för ett test som jag själv skrivit på min blogg även om det ligger på FACIT (det är ju fortfarande "mitt" test som det kanske tagit 3-4 dagar att få ihop) - jag vill ju att så många som möjligt ska läsa testet, varför skulle jag annars blogga?

Uppdaterat: 2013-10-20 23:40

Är det inte ett stort jävla no-no att marknadsföra sin egen blogg på konkurrerande hemsidor? Man får skaffa sig en läsekrets på egna meriter helt enkelt.

Uppdaterat: 2013-10-21 20:12

Sen är det jäääävligt märkligt att Shogun ena stunden gapar högljutt över att biltestarna på ViB inte har adekvat teknisk utbildning, för att i nästa stund hylla en amatörmässig blogg med felvända bilder där deras uttalade nish är att de inte är biljournalister utan gör anspråk på att vara alldeles vanliga konsumenter. Helt vanliga konsumenter som är kopplade till bolaget Facit och som får betalt för sitt bloggande, som vanliga konsumenter är mest antar jag........

Uppdaterat: 2013-10-21 20:20

Då fattade du inte min poäng, Benols. Läs gärna igen....

Uppdaterat: 2013-10-21 21:01