Vi Bilägares forum

MB CLS Shooting Brake, bra eller..?

MB CLS Shooting Brake, bra eller..?

Promenerade förbi en MB CLS Shooting Brake igår och blir inte klok på den. Den har ju hyllats från alla håll och kanter, men i verkligheten är åtminstone jag tveksam.

Det bestående intrycket var "bedagad stumfilmsstjärna"; liksom smågroteskt sminkad och med väldigt överdrivna rörelser. Nu har jag iofs aldrig varit en fan av vanliga CLS heller (jämför med VW Passat CC/ VW CC som verkligen är lyckad), men den här kommer inte att åldras med någon värdighet. Tror jag. Vad tycker ni?

Uppdaterat: 2013-02-11 20:51
P-O Audi A6 Avant 3.0 TFSI Quattro S-tronic

Kommentarer

Lika vidrigt ful som den vanliga.

Uppdaterat: 2013-02-11 20:58

Detta är en bil som man antingen hatar eller älskar.
Designen och formen på den kan ses som stor och klumpig och med sina dryga 5 meter så är det svårt att bli annat. Men jag tror nog att "vända blicken efter bilen"-faktorn är rätt hög. Det är den på alla bilar som sticker ut från mängden och jag tror nog att känslan av att sitta i den är lika hög.

Inredningen har dem lyckats rejält med, den ser påkostad och lyxig ut, jämfört med konkurrenten BMW vars kalla inredning i princip ser likadan ut vare sig bilen kostar 300.000 eller 700.000sek. Designen är visserligen väldigt egen, men att kalla den vidrig och ful är nog att ta i. Men å andra sidan så är ju smaken som baken.

Uppdaterat: 2013-03-18 09:02