Vi Bilägares forum

bil verkstäders priser

bil verkstäders priser

hej har kollat lite om priser på bil verkstäder ingen ut pekad. Men dom priser som vi bilägare får betala tycker jag är väl höga både fasta och tim priser. en anledning att de e så dyrt för privat konsumenter är att tjänste bilar företags bilar mm tittar ej på priset som en privat konsumet gör. Där märker verkstäderna att dom kan ta bra betalt för rep service av företag. Då hamnar vi privat konsumenter i kläm vi tittar kan de verkligen kosta så har mycket att göra detta.Medans företags bilar som man lämnas till verkstaden ifråga sätts ej på samma sätt. Där av tror jag är orsaken till att vi har så höga verkstads kostnader nån annan som känner så. dino

Uppdaterat: 2011-06-17 15:38

Kommentarer

Vi tar omkring 700kr+moms i timmen på mitt jobb och det kan inte vara särskillt dyrt med tanke på att vi inte alls gör några större vinster varje år utan ofta investerar pengar i ny utrustning för att hänga med i utveckligen och ungefär går precis runt så vi är antagligen lite för snälla med den prissättningen.
Alla billyftar, hyror, diagnos-utrustningar, program, verktyg m.m m.m kostar rejäla pengar samt personalens löner (vilka inte kan beskyllas vara för höga då det är väldigt svårt att rekrytera bra personal) arbetsgivaravgifter m.m som ska betalas, allt detta kostar pengar för en seriös verkstad vilket man måste få igen annars är det ju ingen idé att man håller i gång.

Det där med att vi verkstäder skulle ta mer betalt för privatpersoner pga av företagsbilarna stämmer inte det minsta på mitt jobb åtminstonde och har inget som hälst med detta att göra då vi tar lika betalt av alla.

Uppdaterat: 2011-06-21 00:27