Nästa artikel
Se Marianne Sterner i TV4
Nyheter

Se Marianne Sterner i TV4

Publicerad 3 maj 2013 (uppdaterad 6 maj 2013)
Vi Bilägares testförare Marianne Sterner medverkar i programmet Bilarna som förändrade världen, som har premiär på söndag den 5 maj.

Den som är intresserad av bilhistoria kan ratta in TV4 Fakta på söndag, då det är säsongspremiär för programmet Bilarna som förändrade världen. I programmet medverkar Vi Bilägares Marianne Sterner i en expertroll.

– Marianne är en av landets ledande fristående experter på bilar, dessutom pratar hon så att vi förstår och gör bilarnas historia tydlig. Det var självklart att ta med henne, säger programledaren Christer Gerlach.

Programmet ska handla om människorna som ligger bakom dagens och gårdagens bilar. Bland annat berättas om världens första bilresa, som gjordes av en kvinna. Dessutom får vi bland annat veta om hur en Ford blev den första Cadillacen.

I programmet medverkar även bilentusiaster som äger gamla bilar. Programledaren Christer Gerlach har till exempel själv varit med i Guinness rekordbok för sina jordenruntresor med bil.

Premiär blir nu på söndag den 5 maj klockan 19:00 i TV4 Fakta. Programmet går även att se i TV4 Play på internet. Här nedan ser du en trailer för programmet.

Diskutera: Vad tycker du om Bilarna som förändrade världen?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.