Nästa artikel
Ett nytt kompakt koncept från Kia
Nyheter

Ett nytt kompakt koncept från Kia

Publicerad 9 augusti 2013 (uppdaterad 12 augusti 2013)
Den skulle kunna bli en rival till Nissan Juke, denna kompakta crossover där det som sticker ut mest är den märkliga interiören.

Få tillverkare har varit så aktiva som Kia under senare tid när det gäller att visa upp olika designkoncept. Ännu ett namnlöst sådant kommer den koreanska tillverkaren att presentera på bilsalongen i Frankfurt om en månad. Redan nu bjuder tillverkaren dock på två bilder.

Bilen, som platsar in i det så kallade b-segmentet, är en kompakt sportig crossover anpassad för storstäder. Bilderna låter oss inte se allt för mycket och det mest iögonfallande är förmodligen interiören med sin svepande formgivning där framsäten och mittkonsol består av en sammanhängande enhet.

Kia berättar inte mycket om konceptet men vad som står klart är att bilen inte förhandsvisar någon särskild modell utan ska användas för att tillverkaren ska få respons så de ska veta hur de bör designa kommande bilar.

Diskutera: Varför visar Kia så många nya designkoncept?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-08-09 15:05
Roy J

Om man verkligen är ute efter att registrera publikreaktioner och inte bara vill visa upp sig, så är det väl smart att ha flera varianter.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.