Nästa artikel
Audi designar ny framtidsbil
Nyheter

Audi designar ny framtidsbil

Publicerad 8 augusti 2013 (uppdaterad 9 augusti 2013)
Så fort det är tal om filmer som utspelar sig i framtidsvärldar vill Audi vara med på ett hörn. Här är deras senaste skapelse.

 

Audi satsar stort på produktplacering i futuristiska science fiction-filmer. Tidigare har tillverkaren bidragit med en passande framtidsbil till filmen IRobot, där Will Smith är huvudperson, och i Iron Man 3 från 2013 fick biltillverkaren in en Audi R8 e-tron.

Nu är det dags igen. Detta ska vara första gången tillverkaren har designat en helt virtuell bil för en film. Med fantasimodellen Fleet Shuttle Quattro har Audi projicerat sin designfilosofi till filmens värld. Det handlar om filmatiseringen av novellen Ender’s Game.

Ungefär 20 sekunder in i trailern till den nya filmen, som du kan se genom att klicka på rutan ovan, får vi en skymt av Audi Fleet Shuttle Quattro.

Diskutera: Vill du se en liknande design på Audis verkliga modeller?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2013-08-08 18:23
Roy J

Tjusig trailer.
Men bilen verkar lite malplacerad. Framtiden får väl knappast ha annat än absolut släta betongvägar och absolut inte trottoarkanter om denna skapelse ska kunna användas.

#2 • Uppdaterat: 2013-08-09 08:05
saabnisse

Jag håller med Roy, i den här filmens värld finns det väl inte plats för några hjulfordon så den här Audin måste ha kört fel.
För övrigt är jag fruktansvärt trött på den här typen av pubertala töntfilmer som det tycks myllra av, tar det aldrig slut på dessa smällar och tjut i den ljudlösa rymden?

#3 • Uppdaterat: 2013-08-09 09:30
Hackenbush

Bilen verkar lite inspirerad av motorcyklarna i filmen Tron.
För övrigt tycker jag att de som skapar konceptbilar idag tittar alldeles för mycket på science fiktion.
Med tanke på konstruktionen verkar det som om vi kommer att få otroligt slät och fin asfalt i framtiden och absolut inga väg-gupp. Undrar om vi då fortfarande kommer att ha kvar vår stenkrossasfalt i Sverige när dessa bilar blir aktuella.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.