Nästa artikel
Första bilderna på Nissankoncept
Nyheter

Första bilderna på Nissankoncept

Publicerad 16 april 2013 (uppdaterad 16 april 2013)
Nissan planerar att visa upp ett nytt designkoncept på bilsalongen i Shanghai som hålls i april. Vi har de första bilderna.

Snart är det dags för bilsalong i Shanghai och precis som vanligt när det är dags att ge sig ut på ett stort mässgolv håller biltillverkarna som bäst på att smygvisa vad som komma skall. Nu har Nissan släppt de första smygtittarna på sitt nya designkoncept Friend-me.

Det är kinesiska designers som har utvecklat konceptet i Peking. Bilen är framför allt tänkt att snärja en yngre kinesisk målgrupp, en grupp som är viktig att nå för biltillverkare som vil etablera sig på den snabbast växande bilmarknaden i världen.

Som kan anas av konceptbilens namn är Friend-me lite av en blinkning till sociala medier. Enligt Nissan innehåller den en helt unik mittkonsol som är kopplad till infotainmentsystemet och låter alla som färdas i den fyrsitsiga bilen ta del av och dela med sig av samma information.

Någon mer information om bilen ger Nissan inte för tillfället. Om någon av finesserna kommer att ta form i en produktionsklar bil eller om de ens ska komma till Europa är också oklart.

Diskutera: Vad tycker du om Nissan Friend-me?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.