Nästa artikel
Följ bloggare Bäcklunds resa från Kiruna till Stockholm
VIBILAGARE.SE PÅ VÄG:

Följ bloggare Bäcklunds resa från Kiruna till Stockholm

Publicerad 27 november 2008 (uppdaterad 21 september 2010)
Vi Bilägare ger sig ut på de svenska vägarna. Bloggare Bäcklund ska ta sig från Kiruna till Stockholm - och du kan följa hela vägen.
Den 2 december startar redaktionschef/bloggare Håkan Bäcklund bilen och beger sig från Kiruna till Stockholm. 125 mil ska avverkas på två dagar, och du kan följa resan på Vibilagare.se.

På vägen kommer Håkan Bäcklund att blogga om vägrenar och dikesrenar, konstiga ortnamn, snörök, fartdårar och mycket mer.

Resan startar vid lunchtid den 2 december, så håll koll på Vibilagare.se för det kommer att bjudas på många skratt och intressanta tankegångar.

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2008-11-27 17:07
Tobbe (ej verifierad)

Låter som en dröm för mig. Har alltid älskat att köra bil och framförallt långa resor. Låter som en intressant grej och ska nog ta och följa resans gång.

#2 • Uppdaterat: 2008-11-29 17:39
Owe Karlson (ej verifierad)

Tja, gjorde denna resa för sista gången på hösten 1965 i en Opel rekort 1960 års modell. Hade då bott i Kiruna de senaste 6 åren och var nu på väg mot Trelleborg och en ny anställning. Resvägen var ju i och för sig i´nte obekant mot Stockholm, men sedan, söder om Stockholm var det i stort sett nya trakter. Själv Värmlänning hade jag tidigare vikit av senast vid Gävle. Ska bli intressant att se vad som kommer ut av denna resa i en betydligt modernare bil.

#3 • Uppdaterat: 2008-11-30 22:10
Anders (ej verifierad)

Tragiskt att han kör en Japansk bil istället för en SAAB Biopower eller Volvo Flexifuel då vi alla måste bidra och dra vårt strå till stacken. Dessutom borde resan göras genomföras på etanol, för miljöns skull. Bojkotta hans reportage!!!!

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.