Bild
Nästa artikel

Testvärden: A4 Allroad, Octavia Scout & V60 Cross Country (2019)

Nybilstest

Hur står sig Volvo V60 Cross Country mot Audi A4 allroad och Skoda Octavia Scout? Här kan du läsa mer om bland annat bränsleförbrukning, bilekonomi, kupébuller, barnsäkerhet, prestanda, kupé- och lastmått, krocksäkerhet och utrustning.

Hos Audi är medieskärmen inte nödvändig för föraren. Nästan all information som kan ses här kan även visas på den 12,3 tum stora skärmen framför ratten.
Mediesystemet i Skoda har en tydlig uppbyggnad. Bildkvaliteten och pekfunktionen är bra, men varför måste volymreglagen till vänster om skärmen vara touchknappar?
Volvos meny-ordning är annorlunda men fungerar bra när man har vant sig. Bra bildkvalitet och pekfunktion. Under skärmen finns ett stort volymvred.
Passagerarstolen fram i Audi har Isofixfästen som standard.
Isofixfästena bak i Volvo har fasta täcklock som inte tappas bort.

Är du tidningsprenumerant? Skapa din digitala inloggning.

Registrera
Digital prenumeration
Läs allt på Vi Bilägare från endast 29 kr

Det här är en del av vårt premium-innehåll. För att läsa vidare behöver du starta en prenumeration eller logga in ifall du redan har ett konto.

Läs mer

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.