Lyssna på Vi Bilägares Podcast – så här gör du:

Lyssna via din dator:

 1. Gå in på Vi Bilägares hemsida, www.vibilagare.se.
 2. Klicka på ”Video & Pod” i listan högst upp på sidan.
 3. Klicka på ”Podcasts” i menyn till vänster. Du får nu upp listan med tillgängliga avsnitt av vår podcast. Klicka på det du vill höra. Nu öppnar sig en ny sida med bland annat en spelare för ljudfilen. Du startar programmet genom att klicka på triangeln till vänster. Du kan också ladda ned podden som en mp3-fil för att lyssna vid ett senare tillfälle. Högerklicka på filen som ligger under rubriken ”Relaterade dokument” och välj ”spara länk som” 


Om du har iPhone:

 1. Starta appen ”Podcaster” (om du inte har den måste du först ladda ned den från Itunes).
 2. Skriv in ”Vi Bilägare” i sökfältet.
 3. Tryck på ikonen för Vi Bilägares Podcast under rubriken Podcaster.
 4. Nu får du upp en lista över de publicerade avsnitten. Tryck på det avsnitt du vill lyssna på, inslaget startar automatiskt. För att ladda ned ett avsnitt trycker du på ikonen med ett moln till höger. Då lagras inslaget på din telefon.
 5. Till höger om ikonen för Vi Bilägares podcast finns en knapp som heter ”Prenumerera”. Trycker du på den kommer du att få meddelande i din telefon varje gång det kommer ett nytt avsnitt av Vi Bilägare. På så vis riskerar du inte att missa något.


Om du har Android:

 1. Det finns en mängd olika appar för poddar. Sök och ladda ner en lämplig, vi rekommenderar exempelvis ”Podkicker” (om du inte har den måste du först ladda ned den från Play Butik).
 2. Tryck på plustecknet högst upp för att söka efter ny pod.
 3. Du kan söka fritt eller på Itunes, eller lägga in en ren RSS. Snabbast är att klicka på Itunes och skriva ”Vi Bilägare”.
 4. Tryck på ”SUBSCRIBE” under ikonen för Vi Bilägares podcast.
 5. Nu har du en prenumeration helt gratis på våra podcasts. På startsidan för podkicker hittar du nu Vi Bilägare i listan (klicka på pilen för att gå tillbaka).
 6. Klicka på ikonen för Vi Bilägare för en lista över de publicerade avsnitten. Tryck på det avsnitt du vill lyssna på och välj om du vill att det ska strömma eller laddas ned.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.