Vi Bilägares forum

Mercedes C-klass All-Terrain, Dacias framtid, millenniebugg och kameleont

Mercedes C-klass All-Terrain, Dacias framtid, millenniebugg och kameleont

Avsnitt 263: Dacia håller kvar kursen mot billiga bilar samtidigt som Mercedes känner att det är läge att dra på stövlar och överdragsbyxor. Dessutom blir det färgskiftare på teknikmässan CES, udda bugg i Honda och första långresan med Hyundai Ioniq 5.

Läs hela artikeln
2022-01-14 14:00

Kommentarer

Har man så dålig syn eller uppmärksamhet att man ovetandes ställer sig på en laddplats med en icke laddbarbil ska man fråntas körkortet. Gör man det av fräckhet eller lathet ska man få böter-man står ju på ett företags anläggning utan att betala.

2022-01-14 15:18

Min uppfattning är att folk tycker att det är som med handikapp-platser - jag som är så viktig kan stå här, för den är ju ändå ledig.

2022-01-14 16:44

Om handikapp även omfattade intellektuellt sådant, så skulle de obehöriga som nu ockuperar dessa platser vara berättigade... :)

2022-01-14 17:09

Jag har full förståelse för detta. Senast jag var i Göteborg och skulle parkera, var hälften av den lilla parkeringsplatsens rutor "vigda" för laddning. Då få som var kvar, var belagda. Runt, runt och runt åkte en massa "förbränningsbilar" desperat letande efter just en parkeringsplats. Och det SJUKASTE av allt: Bara en (1) laddplats var belagd!!! Dessutom kan jag inte begripa varför elbilar ska ha gratis parkeringsplatser, som här i stan. Men att ta en handikappparkering är självklart oförlåtligt!

2022-01-14 23:58
Vissa personer är födda grälsjuka. Släpp dem och gå vidare. Dessutom: Om du inte tillåter folk att inte respektera dig, kommer de snart att börja betrakta dig som konstig. DET är konstigt.

Tycker ändå att många visar stor hänsyn till laddplatserna. Fick hojta till på ett moppegäng en gång som ställt sig på en laddplats. De bad i alla fall om ursäkt.

2022-01-16 01:51