Vi Bilägares forum

Bästa och sämsta bilarna: Tyska suvar har nöjdast ägare

Bästa och sämsta bilarna: Tyska suvar har nöjdast ägare

När svenska, norska och danska bilägare får betygsätta sina privata bilar hamnar BMW X5 i topp. I AutoIndex skandinaviska modellöversikt ökar suvarna i popularitet – men Volvos nya modeller halkar efter.

Läs hela artikeln
Uppdaterat: 2022-06-15 12:10

Kommentarer

BMW verkar kunna bygga "bra" bilar, åtminstone med hög komfort. Toyota och Lexus är jag inte direkt förvånade över att de ligger högt. Personligen gillar jag Honda, speciellt Jazz som jag hade ett tag.. man tror man kör en mycket större bilmodell, först när man tittar bakåt inser man att det saknas typ "1 meter bil".

Uppdaterat: 2022-06-15 13:27

Haha, roligt!? "men lägre poängsättning av köregenskaper, ljudnivå".. det kan jag mycket väl förstå...större hjul, och så måste däcken ha lägre profil för att kompensera saker och ting. Mer buller osv... men jag tycker det är märkligt att SUV ägaren inte klagar på drivmedelskostnaderna? Eller det faktum att många modeller inte är jättebra på att lasta större mängder bagage? Möjligt att "SUV folket", är indelade i två grupper...de som kör väldigt stora SUV modeller (typ Q7, X5 osv) som möjligen lastar lika mycket som en mellan klass kombi.. och där finns många som kör små SUV's och mer eller mindre inte har så stort behov att lasta. Jag ser många mini-SUV ägare lasta i baksätet istället för i bagageutrymmet när de handlar.. hahaha...

Uppdaterat: 2022-06-15 13:51