Vi Bilägares forum

Nu kan Volkswagen ID 3 och ID 4 uppdateras över nätet

Nu kan Volkswagen ID 3 och ID 4 uppdateras över nätet

Volkswagens elbilsmodeller kan numera ta emot mjukvaruuppdateringar via internet. Det är efterfrågat av ägarna.

Läs hela artikeln
Uppdaterat: 2021-07-05 10:45

Kommentarer

Har inte märkt något fel på ID.Light, däremot så kommer vald färg på infotainmentsystemet igång (från standard) sent, ca 5-10sek.
Alltså ibland startas systemet med standard-blå.

Uppdaterat: 2021-07-05 11:26

I dessa sammanhang är det oftast tyvärr så att inget gott inte också har något ont med sig i bagaget.

Själv har jag inte uppdaterat något system på datorn utöver säkerhet på 2 år och har haft noll, problem, däremot samtliga uppdateringar som skett under denna tid har lett till bekymmer för många - som sedan måste uppdatera igen för att bli av med bekymret orsakat av förra uppdateringen...

Uppdaterat: 2021-07-05 14:27

Niklas. Om du sitter på Windows förstår jag…

Uppdaterat: 2021-07-05 18:01

Sen kan det ju vara lite tveksamt om man som slutanvändare kan avgöra om alla fixar har en direkt säkerhetspåverkan eller ej.
Mina "vardags-maskiner" uppdaterar sig själva allt eftersom och har inte sett några problem med detta. Kan så vara att jag kör Chromebooks och inte Windows.

Uppdaterat: 2021-07-05 19:13

Ja Windows 10, men den professionella jag har möjliggör att man kan ställa in exakt vilken typ av uppdatering som ska installeras och när, genast eller efter valfritt antal dagar, det använder jag för säkerhetsuppdateringar, den plockar automatiskt ut dessa och installerar dem på det sätt jag ställt in, men inte andra typer av uppdateringar.

Och det påstås att man bara kan skjuta upp uppdateringen en viss tid, men det stämmer inte, om man gör på ett visst sätt, kan onödiga uppdateringar skjutas upp i princip för alltid.

Jag är mycket nöjd med detta, att jag gillar att använda gamla saker som fungerar, gör att jag har en bekymmersfri datoranvändning, problem blir det ju för de som alltid ska ha de senast leksakerna.

Uppdaterat: 2021-07-06 12:27