Nästa artikel
Sommartest, tutor vi minns, doftprov och nyförvärv
Podcast

Sommartest, tutor vi minns, doftprov och nyförvärv

Publicerad 7 juni 2019 (uppdaterad 11 juni 2019)
Avsnitt 123: Vi berättar hur långtestarna Audi A6, Avant, Dacia Duster, Ford Focus Active, Hyundai Kona Electric och Volvo V60 klarar sig i sommarvärmen. Dessutom presenterar vi en ny redaktionsmedlem, luktar på säsongens kupédofter och pratar minnesvärda biltutor.
Tryck på play och lyssna på Vi Bilägares podcast. I det här avsnittet hör du redaktionsmedlemmarna Anders Helgesson, Calle Carlquist, Maria Dahlin och nye medarbetaren Klas Skarin. 

Du kan lyssna i spelaren högst upp på sidan men även ladda ner podden gratis (högerklicka på filen intill artikeln och välj "spara länk som"). Med podden nedladdad kan du lyssna när du vill och var du vill. Du kan även prenumerera på Vi Bilägares podcast via iTunes och valfri podapp!
 
Trevlig lyssning, önskar Vi Bilägares redaktion.

Diskutera: Vad tyckte du om veckans avsnitt?

 

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2019-06-07 19:34
pinjong

Bra diskussion där om värdet av att kunna styra de bakre fönsterhissarna via en app eller inte. Typ. Min bil är pre app så jag saknar ju inte finesserna men utvecklingen måste gå vidare. Det är fullt möjligt att min nästa bil är en eldriven självkörande dator på fyra hjul. Eller så köper man sin sista "Calle-bil" inför det definitiva slutet för mekaniska lösningar.

#2 • Uppdaterat: 2019-06-08 13:42
adzam

vita bilar får mig alltid att tänka på hemtjänsten i någon kommun

#3 • Uppdaterat: 2019-06-09 12:39
Lion

Har Wedberg redan slutat på ViB? I senaste Teknikens Värld (printupplagan som kom första veckan i juni) fanns han med med porträtt i redaktionsrutan. En kort sejour på ViB i så fall...

#4 • Uppdaterat: 2019-06-17 08:15
raks

I tidningen så spekulerar man i att det är 4-seriens facelift som påverkat design-resultatet, men det tror inte stämmer. Det är snarare introduktionen av Gran Coupe'n F36 som påverkat resultatet, den modellen fanns knappt vid föregående mätperiod.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.