Nästa artikel
Så här kommer Skodas elbilar att se ut
Nyheter

Så här kommer Skodas elbilar att se ut

Publicerad 14 februari 2019 (uppdaterad 14 februari 2019)
Designskissen Vision iV är en föraning på vad vi kan vänta oss när Skoda börjar använda Volkswagengruppens nya MEB-plattform.

Volkswagen har tagit fram grunden MEB, som ska tjäna som bas i alla deras nya elbilar från 2020. Nu visar Skoda hur de har tänkt sig att deras elektriska fordon, baserade på MEB, kommer att se ut.

Skisserna föreställer Vision iV Concept, som beskrivs som en fyradörrars crossover-coupé. Skoda lovar tio elektrifierade fordon i slutet av 2022. Först ut är Skoda Superb som laddhybrid och en batteriversion av Citigo, vilka kommer att presenteras i år. 

Diskutera: Vad tycker du om designspråket på Skoda Vision iV Concept?
 

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#b • Uppdaterat: 2019-02-14 19:08
Styggavargen

De kommer snart på att en helt vanlig kombi/sedan är det mest praktiska och ekonomiska (energi mässigt). Förlåt att jag var ironisk..men man blir så trött på alla galenskaperna som pågår inom bilindustrin..

#c • Uppdaterat: 2019-02-15 11:49
Gunnar Lindberg

Jag tror inte ett ögonblick att nästa bil kommer att se ut som något från ett datorspel. Kan vi inte slippa bli matade med barnsligheter?

#d • Uppdaterat: 2019-02-15 19:49
Axa

Folk som tror att en färdig bilmodell blir exakt som tidig designskiss är samma människor som tror att det finns tomtar på loftet...

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.