Bild
Nästa artikel

Testspecial 2016

Testspecial

Funderar du på att köpa bil? Eller är du bara allmänt bilintresserad? Testspecial innehåller alla Vi Bilägares biltester från 2016 i en tidning.

Köp Vi Bilägares testspecial

För 99 kronor får du en tidning på 196 sidor innehållande alla Vi Bilägares tester under 2016.

Äntligen är den här!

Funderar du på att köpa bil? Eller är du bara allmänt bilintresserad? Testspecial innehåller alla Vi Bilägares biltester från 2016 i en tidning. Vi har granskat kombibilar, familjebussar, suvar, lyxbilar, småbilar och tjänstebilsfavoriter. Total är det 52 modeller som grundligt har utvärderats av det kunniga testlaget på Vi Bilägare, Sveriges största biltidning.

Full med information
För 99 kronor får du reda på allt du vill veta, inklusive resultatet av tidningens unika ljustest, barnsäkerhetsgranskning och rostskyddsbetyg. Du får extraläsning i form av en inblick bakom kulisserna om hur testverksamheten går till på Vi Bilägare samt en redovisning av 2016 års långtestverksamhet.

Köp Vi Bilägares testspecial via länken!

Kommentarer

#1
2016-12-29 11:58

Precis köpt den och utan dessa påpekanden hade jag inte gjort det, sett den men inte varit intresserad nog för att bläddra i den.
Brukar köpa de andra bilkatalogerna men med utvecklingen av information tillgänglig på internet blir behovet av fakta i katalog allt mindre, då är en med enbart tester av större användbarhet.

#2
2016-12-29 17:12

Att läsa tester av nya bilar är ganska ointressant. Dom flesta nya bilar är väl bra första tiden. Testa gärna bilarna när dom har ett par år på nacken.

#3
2016-12-30 10:31

Finns i Readly, så det blir att läsa lite i den under lovet.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.