Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 12/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Range Rover Evoque Cab, Audi A5 Sportback, Skoda Octavia Scout, VW e-Golf. Test: Kia Rio möter Nissan Micra och Seat Ibiza. Miljö: Dieselbilens framtid. Bilekonomi: Kopplingsbyte kan bli dyrt. Resa: Bila i Provence, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 5 september – innehåller bland annat:

- Provkört Velar du mellan att köpa suv eller cabriolet? Range Rover har en lösning i form av Evoque Cab. Vi har provkört den och senaste generationen av Audi A5 Sportback, samt terränganpassade Skoda Octavia Scout och Volkswagens uppdaterade elbil e-Golf.

- Test Småbilar är numera något helt annat än de påvert utrustade basprodukterna från förr. Idag kan de i många fall göra jobbet lika bra som en större, betydligt dyrare bil. Vi testar de nya versionerna av Kia Rio, Nissan Micra och Seat Ibiza.

- Miljö Dieseln attackeras från alla håll. Det sägs att den är på väg att dö – men är det verkligen sant? Vi gör en sammanställning över kommande straffåtgärder och skärpta lagkrav.

- Bilekonomi Vi har priskollat kopplingsbyte på ett 40-tals bilmodeller.

- Resa Vi höstsemestrar i Provence.

- AutoIndex Vi fortsätter att redovisa resultaten av årets konsumentundersökning AutoIndex. I det här numret handlar det om verkstäder och kundernas lojalitet.

- Teknik Lyxbilar som Audi A8 röjer vägen för ny teknik, vi listar saker som snart blir vardagsmat i vanliga standardbilar.

- Konsument Verkstaden tyckte att kunden var för jobbig och ville inte ta emot bilen för reparation.

- Bilprofil Vi träffar Opels svenske designer Fredrik Backman, som bland annat har bestämt hur insidan på Opel Grandland X ska se ut.

- Garaget Test av högtryckstvättar.

- Begrapport Range Rover Evoque.

- Köpguide Små höga suvar.

- I backspegeln Honda NSX.

Plus mycket mer!

Här kan du hitta Vi Bilägare 12/2017:

Gå in på tidsam.se/aterforsaljare/hitta-din-tidning. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.