Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 10/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: VW Arteon, Mitsubishi Eclipse Cross, Nissan Qashqai, Audi A5 Cabriolet. Test: Mästarmöte mellan Volvo XC60, Audi Q5 och Mercedes GLC. Reportage: Resultatet av VW:s dieselåtgärd. Matigt: Vägkrogstest längs E4 Uppsala-Ö-vik. Långtest: Sommartest 2017, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 4 juli – innehåller bland annat:

- Reportage Hur påverkas effekt, förbrukning och NOx-utsläpp av den uppdatering av programvaran som Volkswagen erbjuder efter det avslöjade fusket med utsläppsvärdena? Vi har testat i labb och i verklig trafik.

- Provkört Arteon är Volkswagens nya toppmodell som erbjuder sportlyx för tjänstebilister. Vi har provkört den, samt Mitsubishis nya suv Eclipse Cross, uppdaterade Nissan Qashqai och Audi A5 med fällbart tak.

- Test Nya Volvo XC60 har en tung uppgift att axla. Den förra blev en långkörare och klassens storsäljare. I vårt test råkar den på tuffast möjliga motstånd: nya Audi Q5 och vår tidigare testvinnare, Mercedes GLC. Upplagt för kamp med guldkant!

- Långtest Dags för årets semestertest! Våra långtestbilar lastas fulla med packning för att möta sommaren. Bland mjukglassar, fotostopp och tuffa testmoment hittar vi fem tydliga karaktärer. Läs om vilken som är snålast, bäst eller gjorde bort sig i undanmanöverprovet.

- AutoIndex Vi fortsätter att redovisa resultaten av årets konsumentundersökning AutoIndex. I det här numret handlar det om hur nöjda bilägarna är med återförsäljarna.

- Test Vi testar vägkrogar längs E4 mellan Uppsala och Örnsköldsvik. Det finns bottennapp, men allt är inte mörker.

- Begrapport Audi A1.

- Köpguide Stilfulla småbilar.

- Garaget Test av bogserlinor.

Plus mycket mer!

Kommentarer

#1
2017-07-05 09:22

Håller helt med Tommy Lindberg. All skatt ska betalas via bränslet. Då lönar det sig att köra mindre. Ökar den fasta skatten får det motsatt effekt, det kostar för mycket att ha bilen i garaget, så man kan lika gärna använda den.
Medlem767667

#2
2017-07-21 09:52

Skrev ett liknande inlägg som Tommys angående bilskatten för cirka två år sedan.
Med det senaste förslaget visar det bara på att de styrande istället för att göra det rättvist för alla istället gäller att röra till det så mycket så möjligt. Varför ha ett enkelt system när man kan röra till det ordentligt? ?
Roland Nordbeck.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.