Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 08/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Volvo XC60, BMW 5-serie Touring, Skoda Rapid Spaceback. Test: Honda Civic, Hyundai i30, Skoda Octavia. Långtest: Ny baklucka på V90. Statistik: Bilsverige förr och nu. AutoIndex: Japaner i topp, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 30 maj – innehåller bland annat:

- Provkört Blir nya XC60 den säljsuccé som Volvo hoppas på. Vi har provkört den, samt senaste versionen av BMW 5-serie i kombiutförandet Touring och uppdaterade Skoda Rapid Spaceback.

- Test Hur klassledaren VW Golf ska knuffas ner från tronen är en fråga som ägnats åtskillig tankemöda av konkurrenterna. Har Honda, Hyundai eller Skoda hittat svaret i Civic, i30 och Octavia? Vårt test ger besked.

- AutoIndex Tre japanska bilmärken i topp i AutoIndex, undersökningen där bilägarna tycker till om sitt bilinnehav. Vi tar också reda på om "dieselgate" påverkat förtroendet för Volkswagen.

- Långtest Efter långdragna verkstadsbesök har långteststallets Volvo V90 äntligen fått en ny baklucka – den gamla läckte in vatten.

- Reportage Hur har Bilsverige förändrats de senaste 20 åren? Vi tar en titt i backspegeln.

- Konsument Två motorhaverier i Mårtens Audi Q5 och nu skyller bilfirma, verkstad och försäkringsbolag på varandra.

- Resa Vi reser till Muminvärlden i finska Nådendal.

- Begrapport Subaru XV.

- Köpguide Fyrhjulsdrivet.

- Garaget Test av avfettningsmedel.

Plus mycket mer!
Här kan du hitta Vi Bilägare 08/2017:

Gå in på tidsam.se/aterforsaljare/hitta-din-tidning. Skriv in tidningens namn och ditt postnummer. Nu får du en lista med butiker som säljer Vi Bilägare nära dig.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.