Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 07/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Test: Mazda CX-3, Mini Countryman, Toyota C-HR. Provkört: Opel Ampera-e, Land Rover Discovery. Långtest: Så fungerar röststyrning. Begbil: Hitta sommarfyndet, Bilekonomi: Bonus-malus sågas, med mera!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 18 april – innehåller bland annat:

- Provkört Ampera-e slår ner som en blixt på bilmarknaden – vi provkör elbilen från Opel som lovar över 50 mils räckvidd till samma pris som en laddhybrid. Dessutom har vi testat nya Land Rover Discovery som har blivit drygt ett halvt ton lättare.

- Test Den bilköpare som söker något som sticker ut från den grå massan har en del att välja bland. Toyota C-HR, Mini Countryman och Mazda CX-3 är formstarka på ytan, men hur står det till under skalet?

- Bilekonomi Bonus-malus sågas på bred front när remissinstanserna tycker till om regeringens förslag om ändrad fordonsskatt.

- Långtest Hur lätt är det att komma överens med bilens infotainmentanläggning? Vi har testat systemen i långtestbilarna med fokus på röststyrning och telefonfunktion.

- Begbil Vad får man för 15.000 kronor? Det går att hitta en riktig lågprispärla, men det finns också många vrak att väja för. Vi Bilägare ger dig en guide till lågprisbilarna.

- Teknik Vi åker med Nissans prototyp som är självkörande till 98 procent.

- Resa Vi åker längs gamla E6 och hittar Västkustens smultronställen.

- Begrapport Volkswagen Up.

- Köpguide Småbilar.

Plus mycket mer!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.