Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 04/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: VW Golf, Toyota Prius Plug-in Hybrid, Honda Civic, Kia Stinger, Skoda Octavia. Däcktest: Test av sommardäck. Test: Skoda Kodiaq, Kia Sorento, VW Tiguan. Bilekonomi: Jämförelse av servicekostnader, m.m!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 7 mars – innehåller bland annat:

- Däcktest Ett säkert vårtecken: däckbyte! Kanske är det rentav dags att köpa nytt. Vi har testat åtta sommardäck i tio moment. De flesta klarar sig bra på torra vägar, säkerheten i väta varierar mer.

- Provkört Sveriges mest sålda bil 2016, Volkswagen Golf, har fått en ansiktslyftning och en ny 1,5-litersmotor. Vi har provkört den, samt laddbara Toyota Prius, nya Honda Civic och en uppdaterad Skoda Octavia Combi. Dessutom har Vi Bilägare som en av de första motortidningarna i världen fått en försmak på Kias nya femdörrarscoupé Stinger.

- Test Med sina stora utrymmen och rimliga pris kan Skodas suvmodell Kodiaq bli högvilt för suv-spekulanterna i vår. Hur den står sig mot Kia Sorento och Volkswagen Tiguan har vi testat.

- Långtest Vår långtestbil Volvo V90 har en läckande baklucka och ska skickas på analys.

- Bilekonomi Vilka bilmodeller har höga eller låga servicekostnader i det långa loppet? Vi har jämfört i 50 nya bilar – du kan spara tusenlappar!

- Garaget Vi har testat åtta isbortttagningsmedel.

- Resa Att resa runt i vårt grannland Estland är som att färdas mer i tid än i avstånd. På landsbygden finns miljöer som för tankarna till 1930-talets Sverige.

- Begrapport Ford C-Max

- Köpguide Mindre flexbilar.

Plus mycket mer!

Kommentarer

#1
2017-03-11 13:33

Hur går det med felsökningen av orsaken till läckande baklucka på Volvo V90 långtest? Har Volvo hittat felet och är det en isolerad företeelse eller en generell barnsjukdom?
Blivande V90 ägare!
Kalle Lindblom

#2
2017-03-11 14:18

Man hittar inte Vi-Bilägares tidning i många butiker längre, är det för få som köper den kanske?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.