Bild
Nästa artikel

Vi Bilägare 02/2017 – nytt nummer

Aktuellt nummer

Provkört: Volvo V90 CC, Porsche Panamera, Hyundai i30, Mazda MX-5 RF. Test: Citroën C3, Renault Clio, Skoda Fabia. Konsument: Farliga krockkuddar i Saab? Test: Bältesstolar. Trafiksäkerhet: riskfyllda kurvor på svenska vägar, m.m!

Nya numret av Vi Bilägare – i butik från 7 februari – innehåller bland annat:

- Provkört Är upphissad och plastprydd kaross en modegrej eller gör det faktiskt nytta på Volvo V90 Cross Country? Vi har provkört den och även nya Porsche Panamera, Hyundai i30, samt Miata med hårt tak: Mazda MX-5 RF.

- Test Renault Clio och Skoda Fabia har länge hört till favoriterna i lilla klassen – men nu ger sig nya Citroën C3 in i leken med roliga former och lockande pris. Är det dagd för skifte på småbilstronen?

- Konsument Takatas krockkuddar dödar istället för att rädda liv. Flera tillverkare återkallar bilar. GM återkallar Saab i USA, men struntar i mer än 92.000 svenska Saabägare.

- Trafiksäkerhet Sveriges vägar byggs systematiskt med alldeles för liten lutning i kurvorna. Det ökar risken för sladd, vattenplaning och vältning, menar vägexperten.

- Motorsport I rallyvärlden kallades han länge för Mister Mitsubishi och var ett rödvitt spöke för Toyota. Nu har Tommi Mäkinen chans att betala tillbaka och ge Toyota det där efterlängtade guldet han själv snodde från dem för snart 20 år sedan.

- Resa Vi bilar längs den värmländska pulsådern Klarälven i sökandet efter skidkulturen, gammal som ny. 

- Garaget Test av bältesstolar.

- Begrapport BMW X3.

- Köpguide Suvar.

Plus mycket mer!

Kommentarer

#1
2017-02-26 10:25

Hej! Jag har loggat in på min dator och skulle läsa en artikel om Bältestolar men .... Hur gör jag?
Mvh Juhani Kultti
Kundnr 2381483

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.