Bild
Nästa artikel

Begköpguide: Volvo V60

Begbil

Volvo har presenterat nya V60. Då kan det vara ett bra tillfälle att köpa den gamla versionen av kombin, utbudet på begagnatmarknaden är stort.

Läs hela guiden!

Vill du veta allt om Volvo V60 som begagnad? I testet redovisas ekonomi, rostbetyg, krocksäkerhet, prisnivåer och reparationskostnader bland annat. Köp som digital fil genom att trycka på knappen.

Det finns många begagnade V60 och därför ökar chansen att hitta ett bra exemplar till vettigt pris. Bilen är säker, bekväm och med skaplig kvalitet. Men det finns en klar nackdel… 

I Vi Bilägares begrapport står allt från priser till krocksäkerhet, samt mått och andra tekniska data.
 
Läs Vi Bilägares begagnatrapport innan du köper bil!

Diskutera: Vad tycker du om Volvo V60?

Kommentarer

#1
2018-04-13 07:03

Volvo V60 är för mig, lite bil för pengarna. Den är trång i baksätet och har litet bagage. Var förbi en Volvohandlare häromdagen när jag hade lite tid över att slarva bort-Ny V60 med diesel och automat kampanjpris 395000kr!! Då väljer jag hellre till ett mycket lägre pris Passat, Octavia, Mazda 6 till exempel.

#2
2018-04-21 16:58

Vad konstigt. För 373tkr får man en D4 AWD R-design, med teknikpaket och VOC med dieselvärmare (utan rabatter).
Den du sett måste absolut vara max-utrustad. Rent krasst så prutas den där bilen ner 70tkr om man vill.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.