Nästa artikel
Tävling: Dina bästa bilder på bilen
Fototävling

Tävling: Dina bästa bilder på bilen

Publicerad 28 augusti 2012 (uppdaterad 28 augusti 2012)
Skicka in dina bilder till årets fototävling! Temat är "Bilen". I Sverige eller utomlands. På motorvägen eller i sandlådan.

Förstapriset är bensincheckar för 3 000 kronor. Andrapriset är bensincheckar värda 1 000 kronor. Tredjepris är bensincheckar värda 500 kr och fjärde till och med tiondepris bensin för 250 kr.

Alla amatörfotografer är välkomna att skicka in bidrag. Alla bilder konkurrerar i samma klass och det går att delta med såväl svart-vita bilder, färgdior, färgkort som digitala bilder. Varje deltagare får skicka in högst tre bilder. Bidragen får inte ha varit publicerade och de får inte ha vunnit pris i någon riksomfattande fototävling.

Skicka med fullt frankerat returkuvert med ditt eget namn och fullständig adress. Det är en förutsättning för att vi ska kunna returnera bilderna. Resultatet av tävlingen kommer att tillkännages i Vi Bilägare under hösten. De vinnande bilderna publiceras samtidigt. Bidragen bedöms av en jury som består av Jörgen Persson, Vi Bilägare och förlagets bildchef Tobias Petersson.

Skicka bilderna till tavling@vibilagare.se eller Vi Bilägare, Box 23 800, 104 35 Stockholm. Märk kuvertet FOTOTÄVLINGEN.

Sista datum är den 10 september 2012.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.