Nästa artikel
VisionS suvkoncept från Skoda
Nyheter

VisionS suvkoncept från Skoda

Publicerad 3 februari 2016 (uppdaterad 3 februari 2016)
Skoda VisionS.
Blir större än Yeti och hintar om kommande satsningar i suvsegmentet.
På bilmässan i Genève i mars ska Skoda visa upp konceptet VisionS. Nu släpps skisser och information om bilen som ska sätta tonen för Skodas formspråk och segmentsatsning de kommande åren.

Bilen blir större än nuvarande suven Yeti med en längd på 4,7, bredd på 1,91 och höjd på 1,68 meter. Det finns tre sätesrader med plats för sex personer.
 
Diskutera: Vad tycker du om VisionS?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#2 • Uppdaterat: 2016-02-03 13:15
Styggavargen

Skall de börja med denna SUV satsning så kanske de får ta bort sin slogan "Simply Clever", för det relaterar jag inte alls med SUV utan mer kanske "Simply Unwise".

#3 • Uppdaterat: 2016-02-03 13:51
Hackenbush

Inte konstigt att Skoda vill haka på denna Suv-trenden. Bilköpare köper mest Suv idag och att haka på detta är smart. Yetin är ju lite daterad idag så det behövs nytt blod.
Själv är jag inte alls intresserad av Suv men de som vill ha en skall ju såklart få köpa en och Skodas nya suv kan ju bli populär beroende på var de lägger prisnivån. Finns många suvar i denna storleksklassen att slåss emot om vi pratar Suvar i prisklassen ca 300.000:- där det säljs flest troligen. Kan skoda lägga sin nya suv på 300.000 typ så kan det bli bra.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.