Nästa artikel
Super Mario Benz
Nyheter

Super Mario Benz

Publicerad 7 augusti 2014 (uppdaterad 7 augusti 2014)
Nintendo ska för första gången ha med verkliga bilmodeller i det populära spelet Mario Kart. Det är tre Mercedesmodeller som introduceras i slutet av augusti.

Mercedes och Nintendo har gått ut med att tre Mercedesmodeller kommer att finnas tillgängliga i spelet Mario Kart från och med den 27 augusti. Det är 30-talsmodellen Silver Arrow, 50-talaren 300 SL Roadster och moderna Mercedes-Benz GLA som blir tillgängliga i spelet.

Det är första gången Mario Kart innehåller fordon som finns i verkligheten. Vissa funktioner verkar dock vara tillagda för spelkänslans skull, till exempel har vi inte tidigare sett att GLA har möjlighet att flyga eller skjuta sköldpaddor på framförvarande.

Lanseringen av Mercedes i spelet kommer att firas med en online-turnering som pågår fram till den 23 september.

Diskutera: Vilket är ditt favorit-bilspel?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2014-08-07 14:46
Paddan 21

Favoriter är Dirt 3 där man får köra dom riktiga rallybanorna. Forza 4 om man inte gillar att gasa på i dom Finska skogarna.

#2 • Uppdaterat: 2014-08-07 19:47
Swemba

Jag skulle inte kalla Super Mario Cart för ett bilspel.
Att Mercedes väljer att produktplacera där är mycket märkligt. Målgruppen är väl knappt torr bakom öronen?

#3 • Uppdaterat: 2014-08-07 23:14
Roger Skagerström

Need For Speed Shift är ett underskattat spel. Ingen simulator men det är bra på att förmedla känslan av att det KÄNNS realistiskt. STCC the Game/Race 07 är riktigt trevligt med. Alfa 75 Turbo WTCC runt Knutstorp.. Varv efter varv efter varv :D Inga av dom är nya spel men oerhört roliga.

#4 • Uppdaterat: 2014-08-12 15:52
Reverend Benny

Kul drag från MB, har inte införskaffat detta lir (som fått bra betyg i tidningarna) än men det blir nog när kvällarna blir mörkare.
Mariokart är helt klart kul, och en liten annan typ av spel än tex Gran Turismo till PS3;an, men fortfarande riktigt jäkla roligt.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.