Nästa artikel
Saabs dotterbolag räddat
Nyheter

Saabs dotterbolag räddat

Publicerad 22 juli 2011 (uppdaterad 25 juli 2011)
Saab Autombile Tools AB har nått en överenskommelse med SwePart Verktyg AB, efter den konkursansökan som lämnades in tidigare.

Saab skriver i ett pressmeddelande att de nått en uppgörelse om en avbetalningsplan med SwePart Verktyg AB. Saab menar därmed att problemet är löst.

Underleverantören SwePart lämnade in en konkursansökan mot Saab Autombile Tools till Vänersborgs tingsrätt efter att Saab inte betalat en skuld på fem miljoner kronor, trots löften om detta.

Diskutera: Vad tror du om Saabs framtid?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2011-07-22 19:59
Hundter

Alltid i sista minuten! För Guds skull....lägg ner skiten! Här hålls alla optimister på det sista halmstrået, medan Muller kammar hem miljonerna! Är detta verkligen seriöst? Jag lider med alla leverantörer och bilmontörer som håller detta skitföretag under armarna!

#2 • Uppdaterat: 2011-07-24 09:45
BoTyr4105

Om dotterbolaget är räddat avgörs
under måndagen, konkursansökan är INTE tillbaka dragen. Om SAAB inte kan presentera en godtagbar avbetalningsplan står ansökan kvar. Alla turerna runt SAAB påminner om ett gigantiskt "Sol o vår"-projekt med Gösta-gigolo i högform. Några kinesiska kulor har ännu inte synts till men skall komma senare. Hoppas bara att det inte är Tji Ko Sing och Tom Peng Pung som lovat pengar.

#3 • Uppdaterat: 2011-07-24 10:43
Erik N

@BoTyr4105
"Hoppas bara att det inte är Tji Ko Sing och Tom Peng Pung som lovat pengar."
Nä! Det är Chen Po Dehn Duh!

#4 • Uppdaterat: 2011-07-25 11:11
Ernst P (ej verifierad)

Hundter har rätt. Raka bort Saab från armhölera.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.