Bild
Nästa artikel

Ronnie Peterson blir film

Nyheter

Den svenske racinglegenden Ronnie Petersons liv har nu blivit film. Filmen har premiär den 16 augusti men redan nu kan du se trailern här.

Kommentarer

#1
2017-05-19 09:43

Trots att det är många år sen minns jag fortfarande vem som berättade för mig att han hade dött efter kraschen. Nyheten kom lagom till skollunchen och "tant Rut" serverade maten med information om dödsfallet.
Lyckligtvis är racing inte lika farligt längre.

#2
2017-05-20 11:40

Jag är ju gammal nog att ha sett honom "in action" 2ggr på Anderstorp, och det var med stor sorg man tog emot beskedet i september -78

// Krister

#3
2017-05-21 20:14

Ronnies svaghet jämfört med andra förare var att han inte hade den bästa känslan hur man ställer in en bil, där fanns det andra som var bättre. Hans styrka var att när väl bilen var bra inställd, så körde han ifrån alla... Jag minns tydligt olyckan, och hur Sverige gick i landssorg när dödsbeskedet kom.- Vadnu? Han levde ju efter kraschen..? Med facit i hand var ju dödsfallet helt onödigt, bilarna hade ynklig krocksäkerhet vid den tiden.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.