Bild
Nästa artikel
BMW Compact Sedan Concept

Kompakt sedankoncept från BMW

Nyheter

BMW visar upp Compact Sedan Concept som kan vara en föraning om hur nya 1-serien kan komma att se ut.

BMW valde en kinesisk bilmässa för att visa upp sin senaste nyhet. Detta på grund av att företaget sett en växande trend i det kompakta premiumsegmentet på den kinesiska bilmarknaden. I Guangzhou avtäcktes ett sedankoncept baserat på samma plattform som 2-serie Active Tourer och nästa generation av 1-serien.Huruvida konceptet ger en hint om framtida designspråk i 1- eller 2-serien avslöjas inte med BMW skriver i pressmeddelandet att det rör sig om företagets vision om hur en fyrdörrars sedan i kompaktsegmentet kan se ut.– Det visar den potential vi ser i en kompakt sedan, säger Adrian van Hooydonk, vice vd för BMW-gruppens designavdelning och fortsätter:
– Tillsammans med den sportiga framtoning du kan förvänta dig från BMW ger den elegans som annars bara återfinns i stora BMW sedaner. Det ger tydliga signaler om våra premiumintentioner för bilen.


 
Diskutera: Vad tycker du om BMW Compact Sedan Concept?

Kommentarer

#1
2015-11-20 19:30

Nytänkande design säljer, eller?

#2
2015-11-21 12:53

Gillar den. Hoppas proportionerna överlever till produktion. Ahlgrens bilar (A3 Sedan och CLA) behöver lite konkurrens.

#3
2015-11-21 19:29

ser väldigt lika ut som dagens M235i, och den är snygg, så detta ser lovande ut.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.