Nästa artikel
Fyra Ford GT till Sverige
Nyheter

Fyra Ford GT till Sverige

Publicerad 23 augusti 2016 (uppdaterad 23 augusti 2016)
Ford har nu bestämt vilka som får köpa en Ford GT. De svenska Ford-entusiasterna får slåss om fyra bilar under de kommande tre åren.
Ford har bestämt sig för att dubbla antalet Ford GT från 500 till 1 000 bilar, därför förlängs också produktionstiden från planerade ett år till tre. För de svenska köparna innebär det att det dyker upp två bilar nästa år, en 2018 och en 2019.

– Även om vi inte har möjlighet att bygga Ford GT tillalla som har ansökt bygger vi nu ytterligare ett antal bilar för att tillfredsställa våra mest lojala Ford-ambassadörer. Vi vill behålla Ford GT:s exklusivitet, men samtidigt vet vi hur viktiga dessa kunder är för vårt varumärke, säger Dave Pericak på Ford Performance.

Eftersom det nu byggs fler bilar så kommer Ford att ta emot nya ansökningar om att få köpa en Ford GT under början av år 2018. Har man tidigare ansökt om att få köpa så går det bra att bara uppdatera sin ansökan.

– Ford GT har racing i blodet. Gatuversionen och tävlingsbilen kommer att leva vidare, sida vid sida, under de kommande fyra åren, säger Raj Nair från Fords produktutvecklingsavdelning.

Diskutera: Vad tycker du om Ford GT?

Relaterade bildspel

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#1 • Uppdaterat: 2016-08-23 09:44
Grosser

Ingen anledning att oroa sig för andrahandsvärdet då'rå..

#2 • Uppdaterat: 2016-08-24 07:37
celef

Jag gillar verkligen alla dessa mellanrum/hålrum på moderna karosser på supersportbilar, som mclaren P1 bakdel som ju är helt fantastisk

#3 • Uppdaterat: 2016-08-24 07:48
EnannanRobban

Vilka skall ha de andra tre? ;-)
Läcker kärra, Ford eller inte!

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.