INSIGNIA G.S. Avslöjad...

235 inlägg 0 nya

Jag förstår inte alla som ständigt måste söka vad den liknar för annan bil (gäller inte bara denna, utan alla nya bilar)
Kommande Insignia ser bra ut, om andra tycker att den liknar CC eller Mazda 6 och gillar dessa så borde man även gilla denna. Ser fram mot att den kommer Live!!

*Robban

Gillar att det står Turbo på bakluckan, retro så det förslår :)

Misstänker att Insignian kommer mer till sin rätt i verkligheten än på bild, ska bli spännande att se den i trafiken.

Någon mer som tittar på denna? Grand sport..
Är en kandidat att axla min åldrande SAAB 9-5.
Vore kul om någon mer på forumet har köpt eller tittar på denna..

Är väl en av dom mer prisvärda välutrustadr trevliga bilar man kan köpa i dag. Passa bara på innan Bonus Malus slår till Då Insignia blir rejält drabbat av det. Bara att åka ut och provköra.

Japp. Grand sport 1,5 bensin. Har mer än väl fyllt mina förväntningar hittills. de mest frapperande är den låga bränsleförbrukningen.

crylen wrote:
Japp. Grand sport 1,5 bensin. Har mer än väl fyllt mina förväntningar hittills. de mest frapperande är den låga bränsleförbrukningen.

Hur låg förbrukning har du.
Vibilägares test bil ligger på 0,8 över 1200 mil.
Samma bil på fjällresan med barn och familj och långväg och takbox tog den 0,86 och man måste väl anta att det är normaltempo i laglig hastighet.
Jag vet inte om jag är så jätteimponerad av det även om det är bensinare.

Mina bensin/ diesel Octavia Förbrukningar på spritmonitor https://www.spritmonitor.de/en/detail/836524.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/756137.html

Den ligger nog ganska nära den av tillverkaren uppgivna, 1500 kg tung nästan 5 meter bil. Testbilen är ju en kombi så den är ju lite tyngre. Sen beror de ju på hur man hanterar gasfoten de är säkert inga problem att höja förbrukningen.

Jag är helnöjd med mitt val:1,5T sportstourer, valde till automatlåda metallic,komfortstolar, akustikrutor, dragkrok bensinvärmare, backkamera och enjoypaket, lastnät, 3 års fri service och garanti
Den är lång, strax över 5 m med dragkroken ute,men upplevs inte för stor!
Bränsleförbrukningen säger jag inget om eftersom den knappt gått 100mil än och en hel del stadskörning.Den kommer nog mer till sin rätt på motorväg.Supernöjd med mitt val,så nöjd att jag köpte en Corsa 1,2 som andrabil!
Grand Sport är ännu snyggare, men med småbarn och barnvagn fanns det inget val

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.