Nästa artikel
Första bilden på nya Fabia
Nyheter

Första bilden på nya Fabia

Publicerad 18 januari 2018
Nästa generation Skoda Fabia kommer att premiärvisas på bilsalongen i Genève, nu visar Skoda första designbilden.
Det är inte mycket vi får se av nya Fabia, och Skoda ger inte mycket mer information heller. En ny front med LED-strålkastare, LED-baklampor som tillval och mer finesser och ny teknik utlovas. Gissningsvis så kommer fler bilder av den här typen att släppas allt eftersom för att hålla uppe intresset för bilen fram till Genève-salongen i mars.

Diskutera: Vad tycker du om Skoda Fabia?

Ämnen i artikeln

Kommentarer

#b • Uppdaterat: 2018-01-19 09:34
HT19

Körde från kiruna till övik i en ny fabia. Det gör jag inte om!

#c • Uppdaterat: 2018-01-19 16:16
Stefan Eriksson

HT 19, Många större och dyrare bilar har bättre komfort-om det är det som du menar, men de nya bilar i samma prisklass som har bättre komfort är lätträknade.

#d • Uppdaterat: 2018-01-19 17:31
Axa

Hur var det med Fabia...MQB?

#e • Uppdaterat: 2018-01-20 08:40
Pi

Skulle nog tro att det är mera än en facelift eftersom både Polo och Ibiza bytt plattform till nån variant av MQB så Fabia lär väl följa den vågen också.
F ö tycker jag att nuvarande kombiversion utseendemässigt är ett enormt lyft jämfört med versionen före som verkligen inte var snygg. Och dessutom rymlig för klassen och eftersom Skoda brukar "bjuda" på lite mera utrustning än kusinerna ifrån VW och Seat så kan det bli en intressant bil i B-segmentet.

#f • Uppdaterat: 2018-01-20 11:53
40-talisten

Som vanligt bild på enorma fälgar och däck modell lakritsremmar...

#g • Uppdaterat: 2018-01-20 19:59
Axa

Pi
Den får tuff internkonkurrens från nya Ibiza som ser riktigt bra ut och ligger bra i pris. Dock lite på gränsen för plastig för min smak. Kanske blir nya Fabia bättre på den punkten?

#h • Uppdaterat: 2018-01-22 10:33
Hackenbush

Det är inte bara på bilder på konceptbilar som dessa enorma fälgar med lakritsremmar runt om syns utan en del har de det på sina bilar med i rl. Inte nog med att det måste bli tidernas stötigaste gång utan det ser konstigt ut med, som om de kör omkring med punktering på alla fyra hjulen.

#i • Uppdaterat: 2018-01-24 17:19
Stefan Eriksson

Hackenbush, håller med dig. Alla dessa dyra, exklusiva bilar man ser med enorma fälgar och lakritsremmar där komforten därav har reducerats till billig budgetbil-hur tänkte de då?

#j • Uppdaterat: 2018-01-29 11:26
Roger Skagerström1

Hahaha har ni ens åkt en sån där dyr exklusiv bil med sånnadäringa aluminiumfälgar? Låt folk ha det dom vill. Folk kanske har en bil som man inte blir åksjuk i fartguppen av? Folk kanske tycker om sin bil och vill att den ska se bra ut? Folks dyra exklusiva bilar kanske har så bra fjädring att det inte ens märks?

Eller tycker ni bara svart matt gummi är vackert?

#k • Uppdaterat: 2018-01-29 11:33
Hackenbush

Roger vi talar inte om vad andra tycker utan vi svarar på frågan i artikeln om vad vi själva tycker . Det är tillåtet att tycka att jättefälgar med lakritsremmar är fult liksom att det är tillåtet att tycka att de är snygga. Skönheten ligger i betraktarens ögon som vanligt. En bra balans mellan profilhöjd på däck och fälg är det snyggaste i mina ögon liksom att det ger en skön komfort.
Överdrivet är aldrig snyggt.

Missa inget från Vi Bilägare

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.