Bild
Nästa artikel

Test att vara stolt över

Biltestarbloggen
Årets Testspecial börjar säljas i butikerna 29 december. 196 fullmatade sidor för alla bilintresserade!

Eget beröm luktar illa, brukar man ju säga. Men ibland kan man inte låta blir att skryta lite över vad vi inom redaktionen lyckas åstadkomma i våra bästa stunder.
 
En sak som jag känner mig riktigt sig stolt över är årets Testspecial, där vi samlat alla biltester som gjorts under 2016 i en och samma tidning. Jag har precis bläddrat igenom de 196 fullmatade sidorna och kan inte undgå att imponeras över innehållet.
 
Här finns allt du behöver veta om i stort sett alla nya modeller som lanserades 2016. Testspecialen är späckad med faktauppgifter om priser, prestanda, krocksäkerhet, bränsleförbrukning, ägandekostnader, barnsäkerhet, rostskydd, utrymmesmått och mycket annat. Som en extra krydda ger testlagets förare dessutom sina personliga och kunniga synpunkter på alla bilarna.
 
Mitt (i högsta grad jäviga) omdöme om årets Testspecial blir: Mums för alla bilintresserade och rena bibeln för den som tänker köpa ny bil och vill samla på sig så mycket information som möjligt innan han/hon gör affär!
 
Som sagt, ibland måste man få skryta lite…

Kommentarer

#1
2016-12-28 14:09

Siffrorna är oftast mycket bra, men man skulle ju önska att vi bilägares redaktion tog sig lite tid att själva läsa dessa siffror också, tyvärr tycks man allt för ofta hoppa över den lilla detaljen och det gör att man ibland tyvärr kläcker ur sig mindre genomtänkta saker som inte överensstämmer med verkligheten.

Sedan skulle det kanske inte skada om man skruvade ner de personliga känslorna och skruvade upp den objektiva iakttagelseförmågan några snäpp.

#2
2016-12-28 20:41

En helt vanlig reklamtidning för Volvo. Enligt vi b är det en så oerhört bra bil, men tydligen bara i Sverige

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.